2016-08-01 20:23

2016-08-01 20:23

Mattekollo lockar unga

KARLSTAD

Tio intensiva och roliga matematikdagar på Lillerudsgymnasiet väntar deltagarna av årets mattekollo.

40 barn och ungdomar, i årskurserna sex till åtta, kommer från hela Sverige för att möta likasinnade. Lägret avslutas på Framtidsmuseet i Borlänge och anordnas i samarbete med Karlstads kommun, Matematiksällskapet, Borlänge Kommun och Uppsala Kommun. Bland kolloledarna finns bland annat deltagare från SVTs produktion Genikampen.

40 barn och ungdomar, i årskurserna sex till åtta, kommer från hela Sverige för att möta likasinnade. Lägret avslutas på Framtidsmuseet i Borlänge och anordnas i samarbete med Karlstads kommun, Matematiksällskapet, Borlänge Kommun och Uppsala Kommun. Bland kolloledarna finns bland annat deltagare från SVTs produktion Genikampen.