2016-08-01 17:48

2016-08-01 17:48

Lunchmusik i Stadsträdgården

KARLSTAD

Under veckan bjuder Stadsträdgården på livemusik att lyssna till medan lunchen avnjuts.

Temat är jazz och avslutas med en spelning på lördag. Nästa vecka tar kommunens feriearbetare över taktpinnen med akustisk musik, där många av låtarna är aktuella hits och välkända klassiker.

– Gruppen är anställd i tre veckor, där de två första är lagd för att öva in låtarna. Den sista veckan kör de uppträdande i Stadsträdgården måndag till fredag, säger Fredrik Andersson, handledare musik.

Temat är jazz och avslutas med en spelning på lördag. Nästa vecka tar kommunens feriearbetare över taktpinnen med akustisk musik, där många av låtarna är aktuella hits och välkända klassiker.

– Gruppen är anställd i tre veckor, där de två första är lagd för att öva in låtarna. Den sista veckan kör de uppträdande i Stadsträdgården måndag till fredag, säger Fredrik Andersson, handledare musik.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.