2016-07-31 14:48

2016-07-31 14:48

Svartsjuka ledde till misshandel

KARLSTAD

Natten mellan lördag och söndag blev det slagsmål på dansgolvet på Harrys så att ordningsvakterna fick ingripa.

Det var två killar 24 år och 28 år som var intresserade av samma tjej som råkat i luven på varandra. En av killarna gav den andre en dansk skalle så att en tand blev lös. De båda killarna har nu polisanmält varandra för misshandel.

Det var två killar 24 år och 28 år som var intresserade av samma tjej som råkat i luven på varandra. En av killarna gav den andre en dansk skalle så att en tand blev lös. De båda killarna har nu polisanmält varandra för misshandel.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.