2016-07-31 08:31

2016-07-31 08:44

Nya smällar i Karlstad

KARLSTAD

Vid 02-tiden under natten mot söndag har ett flertal boende i Karlstad uppmärksammat och hört kraftiga smällar på olika platser.

Polisen i Värmland har fått in en del samtal om smällarna, men har inte hittat någonting som skulle tyda på skottlossning och det finns i nuläget ingen förklaring till vad som inträffat.

I fredags bekräftades dock en skottlossning på Kronoparken efter ett antal kraftiga smällar som rapporterats in och senare fann man tomhylsor med tillhörande lösplugg. Händelsen rubriceras som misstänkt olaga innehav.

Polisen i Värmland har fått in en del samtal om smällarna, men har inte hittat någonting som skulle tyda på skottlossning och det finns i nuläget ingen förklaring till vad som inträffat.

I fredags bekräftades dock en skottlossning på Kronoparken efter ett antal kraftiga smällar som rapporterats in och senare fann man tomhylsor med tillhörande lösplugg. Händelsen rubriceras som misstänkt olaga innehav.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.