2016-07-31 15:14

2016-07-31 15:14

Misshandel Burger king

KARLSTAD

Natten mellan lördag och söndag var det en 30-årig man som hotade två killar i 20-årsåldern inne på Burger King, dessutom misshandlade han en av dem.

Misshandeln rubricerar polisen som ringa. Hotet däremot rubriceras som grovt eftersom 30-åringen ska ha hotat att sprätta upp dem med kniv. Mannen greps av polis och anhölls, men släpptes av åklagare i lördags kväll.

Misshandeln rubricerar polisen som ringa. Hotet däremot rubriceras som grovt eftersom 30-åringen ska ha hotat att sprätta upp dem med kniv. Mannen greps av polis och anhölls, men släpptes av åklagare i lördags kväll.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.