2016-07-29 14:02

2016-07-30 06:31

Skottlossning på Kronoparken

KARLSTAD

Det var vid 21.30- tiden som en polispatrull fick rycka ut efter flertalet uppgifter om skottlossning på Kronoparken.

Hur många skott det rörde sig om är ännu inte klarlagt. Senare hittades tomhylsor med tillhörande lösplugg. Händelsen klassas som misstänkt olaga vapeninnehav då man inte vet om personen som använde vapnet hade tillstånd för det. I nuläget finns ingen misstänkt.

Hur många skott det rörde sig om är ännu inte klarlagt. Senare hittades tomhylsor med tillhörande lösplugg. Händelsen klassas som misstänkt olaga vapeninnehav då man inte vet om personen som använde vapnet hade tillstånd för det. I nuläget finns ingen misstänkt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.