2016-07-17 14:05

2016-07-17 14:05

Bil brann på E18

KARLSTAD

Räddningstjänsten fick rycka ut för att släcka en mindre bilbrand vid 13-tiden på söndagen.

Bilen stod då i höjd med Skattkärr på E18.

– Det var en turbo i bilen som rasade och föranledde rökutveckling. Skadorna är begränsade till motorutrymmet och i övrigt är bilens skador inte omfattande, sa Björn Johansson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Inga personer befann sig i fordonet när rökutvecklingen startade.

Bilen stod då i höjd med Skattkärr på E18.

– Det var en turbo i bilen som rasade och föranledde rökutveckling. Skadorna är begränsade till motorutrymmet och i övrigt är bilens skador inte omfattande, sa Björn Johansson, räddningschef i beredskap i Karlstadsregionen.

Inga personer befann sig i fordonet när rökutvecklingen startade.