2016-07-15 06:11

2016-07-15 09:48

Lägenhet totalförstörd i brand

EDSVALLA

En lägenhet i Edsvalla började strax innan midnatt att brinna. Brandkåren kunde begränsa branden till en lägenhet men övriga boende fick evakueras. Ingen person ska ha kommit till skada, uppger polisen.

Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning och orsaken branden är ännu okänd.

Händelsen är anmäld som grov mordbrand.

Lägenheten är avspärrad för teknisk undersökning och orsaken branden är ännu okänd.

Händelsen är anmäld som grov mordbrand.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.