2016-07-14 13:35

2016-07-14 13:35

Skulle hyra bil – pressades på pengar

KARLSTAD

En norsk kvinna skulle åka på semester till Sverige och Danmark. Inför resan bestämde hon sig för att hyra en bil och fastnade för en annons i Karlstad.

Hon åkte till Våxnäs för att göra upp med uthyraren – en privatperson. Men bilen höll inte måttet, tyckte kvinnan. Då blev uthyraren ilsken och hotade med att vidta åtgärder om hon inte betalade som överenskommet: ” Vi har våra metoder här i Sverige”, sa mannen.

Kvinnan blev så rädd att hon betalade 1 000 kronor till mannen – och åkte hem till Norge utan bil. Händelsen är nu polisanmäld som utpressning.

 

 

Hon åkte till Våxnäs för att göra upp med uthyraren – en privatperson. Men bilen höll inte måttet, tyckte kvinnan. Då blev uthyraren ilsken och hotade med att vidta åtgärder om hon inte betalade som överenskommet: ” Vi har våra metoder här i Sverige”, sa mannen.

Kvinnan blev så rädd att hon betalade 1 000 kronor till mannen – och åkte hem till Norge utan bil. Händelsen är nu polisanmäld som utpressning.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.