2016-07-13 17:23

2016-07-13 17:23

Värm upp stämbanden för allsång

KARLSTAD: Klassisk allsång firar tio år

På lördag är det dags för det traditionsenliga evenemanget ”klassisk allsång vid Klarälven” på Sandgrundsudden.

För åttonde året i rad arrangerar Erland Hagegård allsångskväll vid Sandgrundsudden. Tillsammans med artister, dansare från Danskompaniet i Karlstad och konstnären Marja Myrom kommer han bjuda på en helkväll för hela familjen.

– Nytt för i år är dansarna från Danskompaniet, det kommer bli väldigt roligt, säger Erland.

Utöver danskompaniet finns även riksspelmannen Åsa Jinder och Par i Röster, som består av Ingrid och Christian Berndalen, med i årets program. Erland utlovar klassiska allsånger och att det kan bli en och annan stollighet, man vet aldrig.

– Jag lovar att inte räcka fram micken till någon i publiken under allsången, det klara de andra allsångerna i TV av så bra, skrattar Erland.

För åttonde året i rad arrangerar Erland Hagegård allsångskväll vid Sandgrundsudden. Tillsammans med artister, dansare från Danskompaniet i Karlstad och konstnären Marja Myrom kommer han bjuda på en helkväll för hela familjen.

– Nytt för i år är dansarna från Danskompaniet, det kommer bli väldigt roligt, säger Erland.

Utöver danskompaniet finns även riksspelmannen Åsa Jinder och Par i Röster, som består av Ingrid och Christian Berndalen, med i årets program. Erland utlovar klassiska allsånger och att det kan bli en och annan stollighet, man vet aldrig.

– Jag lovar att inte räcka fram micken till någon i publiken under allsången, det klara de andra allsångerna i TV av så bra, skrattar Erland.

  • Johanna Lindholm

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.