2016-07-13 16:10

2016-07-14 16:03

En person anhållen efter bråk på Stora torget

KARLSTAD

En man i 60-årsåldern greps och anhölls under onsdagen, misstänkt för bland annat olaga hot och försök till misshandel.

Det var under onsdagseftermiddagen som den 60-årige mannen gick till angrepp mot en kurdisk manifestation på Stora torget i Karlstad.

– Han ska ha hotat att skjuta personer, hyttat med näven och hotat slå dem. Dessutom hade mannen skalpell på sig och förstörde tält som manifestationsdeltagarna satt upp, säger Stefan Dangardt, presstalesman för polisen i region Bergslagen.

Det var under onsdagseftermiddagen som den 60-årige mannen gick till angrepp mot en kurdisk manifestation på Stora torget i Karlstad.

– Han ska ha hotat att skjuta personer, hyttat med näven och hotat slå dem. Dessutom hade mannen skalpell på sig och förstörde tält som manifestationsdeltagarna satt upp, säger Stefan Dangardt, presstalesman för polisen i region Bergslagen.

  • Johan Eklöf

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.