2016-07-12 20:07

2016-07-13 09:35

Körde av vägen vid Kroppkärrsbadet

KARLSTAD

En singelolycka inträffade i Karlstad vid 19.30-tiden på tisdagskvällen.

Föraren av en personbil körde av okänd anledning av vägen på Hammaröleden vid avfarten mot Kroppskärrsbadet. Föraren chockades men ska inte ha ådragit sig några allvarligare skador, enligt räddningstjänsten i Karlstadsregionen.

Föraren av en personbil körde av okänd anledning av vägen på Hammaröleden vid avfarten mot Kroppskärrsbadet. Föraren chockades men ska inte ha ådragit sig några allvarligare skador, enligt räddningstjänsten i Karlstadsregionen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.