2016-06-12 12:08

2016-06-12 12:37

Kvinna cyklade in i buss – förd till sjukhus

KARLSTAD

Strax innan 12 cyklade en äldre kvinna in i en buss på Kvarnbergsgatan i Karlstad. Olyckan skedde i en korsning när bussen svängde.

– Hon var vid medvetande när hon fördes till sjukhuset men hon blödde lite från huvudet. Hon har inte haft hjälm på sig, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap hos räddningstjänsten i Karlstad.

 

– Hon var vid medvetande när hon fördes till sjukhuset men hon blödde lite från huvudet. Hon har inte haft hjälm på sig, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap hos räddningstjänsten i Karlstad.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.