2016-06-11 06:47

2016-06-12 14:33

Nycklar och väska stulna ur bostad

KARLSTAD

Tidigt på fredagsmorgonen tog sig någon in i en bostad i Karlstad och stal en handväska och två par bilnycklar.

Därefter har tjuvarna tagit sig där ifrån i bilarna –  en Porsche och en Audi a4 – vars nycklar de kommit åt.

På söndagen meddelade polisen i Stockholm att Porschen varit inblandade i en smitning från en poliskontroll på söndagen. Föraren av den stulna bilen undvek att stanna vid en kontroll och kom ifrån polisen. Bilen hittades senare övergiven och ska föras tillbaka till Karlstad.

Därefter har tjuvarna tagit sig där ifrån i bilarna –  en Porsche och en Audi a4 – vars nycklar de kommit åt.

På söndagen meddelade polisen i Stockholm att Porschen varit inblandade i en smitning från en poliskontroll på söndagen. Föraren av den stulna bilen undvek att stanna vid en kontroll och kom ifrån polisen. Bilen hittades senare övergiven och ska föras tillbaka till Karlstad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.