2016-06-02 16:15

2016-06-02 16:15

Knuffade sitt ex utför trappa

KARLSTAD

En 44-årig man knuffade i höstas, i berusat tillstånd, sin tidigare sambo utför en trappa. Kvinnan blev svårt skadad och har fortfarande stora besvär av händelsen.

Åklagaren vill ha mannen dömd för misshandel men Värmlands tingsrätt nöjde sig med att fälla honom för grovt vållande av kroppsskada. Straffet blir 60 dagsböter och dessutom 25 700 kronor i skadestånd till hans offer. Det var 44-åringen själv som ringde efter ambulans till sitt offer men innan han gjorde det torkade han bort allt blod i trappan.

Åklagaren vill ha mannen dömd för misshandel men Värmlands tingsrätt nöjde sig med att fälla honom för grovt vållande av kroppsskada. Straffet blir 60 dagsböter och dessutom 25 700 kronor i skadestånd till hans offer. Det var 44-åringen själv som ringde efter ambulans till sitt offer men innan han gjorde det torkade han bort allt blod i trappan.