2016-05-31 17:29

2016-05-31 17:29

Stor ökning för NWT:s taltidning

VÄRMLAND

Visste du att NWT kan tala?
Det kan vi. Och det vill vi att fler ska veta om.

På tisdagen avslutades NWT:s taltidningsprojekt som har pågått sedan 1 februari. Ni har förhoppningsvis sett de glada munnarna lite överallt i länet och hört radioreklamen.

Målet var att öka taltidningsprenumerationerna med 37 procent. Och det har vi gjort.

– Det här har varit en viktig kampanj. Syftet har varit att göra NWT:s taltidning till en tjänst som är välkänd för alla. Budskapet är att det är en demokratisk rättighet att kunna få tillgång till dagstidningar, oavsett läsförmåga, och att alla nyheter är lika viktiga, lokala som globala, säger Karin Jonsell, privatmarknadschef på NWT.

På tisdagen avslutades NWT:s taltidningsprojekt som har pågått sedan 1 februari. Ni har förhoppningsvis sett de glada munnarna lite överallt i länet och hört radioreklamen.

Målet var att öka taltidningsprenumerationerna med 37 procent. Och det har vi gjort.

– Det här har varit en viktig kampanj. Syftet har varit att göra NWT:s taltidning till en tjänst som är välkänd för alla. Budskapet är att det är en demokratisk rättighet att kunna få tillgång till dagstidningar, oavsett läsförmåga, och att alla nyheter är lika viktiga, lokala som globala, säger Karin Jonsell, privatmarknadschef på NWT.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.