2016-05-11 14:37

2016-05-11 15:34

Två bilar i trafikolycka

KARLSTAD

Det inträffade en trafikolycka på Strandvägen i Karlstad på onsdagseftermiddagen. Två bilar ska enligt räddningstjänsten vara inblandade i.

– Det är en bil som har kört in i den framförvarande bilen. Alla var ur fordonen när vi kom till platsen och det verkar initialt ha gått bra. Möjligt att en person behöver följa med till sjukhuset, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Det finns inga uppgifter från polisen om några skadade däremot har en eller båda bilar behövts bärgas från platsen.

– Det är en bil som har kört in i den framförvarande bilen. Alla var ur fordonen när vi kom till platsen och det verkar initialt ha gått bra. Möjligt att en person behöver följa med till sjukhuset, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Det finns inga uppgifter från polisen om några skadade däremot har en eller båda bilar behövts bärgas från platsen.