2016-05-10 18:01

2016-05-10 20:47

Tre bilar i krock – sex personer inblandade

Tjugo i sex på tisdagskvällen kom ett larm om en trafikolycka vid Segmon.
– Tre fordon har krockat, sex personer är inblandade, säger Ronny Brattström vakthavande befäl hos Värmlandspolisen.
Två personer fick föras till sjukhus med lindrigare skador.

– Krocken skedde när en av bilarna skulle svänga vänster. Då har en av de andra två missat att bromsa in och då kört in i den bil som saktat ner för att köra om på högersidan, säger Ronny Brattström vakthavande befäl hos polisen i Värmland.

Olyckan skedde på E45:ans avfart till E18 i riktning mot Grums.

Två personer fick föras till sjukhuset med lindrigare skador och bilarna bärgades från platsen.

– Krocken skedde när en av bilarna skulle svänga vänster. Då har en av de andra två missat att bromsa in och då kört in i den bil som saktat ner för att köra om på högersidan, säger Ronny Brattström vakthavande befäl hos polisen i Värmland.

Olyckan skedde på E45:ans avfart till E18 i riktning mot Grums.

Två personer fick föras till sjukhuset med lindrigare skador och bilarna bärgades från platsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.