2016-05-01 19:28

2016-05-01 19:28

Hundtätt i Mariebergsskogen

KARLSTAD: 240 stora och små hundar övade utställning

På söndagen var det många som blev utskällda i Mariebergsskogen då 240 hundar med mattar och hussar hade samlats för en inofficiell hundutställning för alla raser.

Inga resultat registrerades utan det var som ett träningsläger för valpar och ovana utställningshundar. 

– Det är 21:a året utställningen hålls den 1 maj i Mariebergsskogen och lockade av tradition ekipage från hela Värmland, men även mer långväga. Domarna tittar på hundens exteriör i enskild bedömning och sedan utifrån ras, motsatt kön och slutligen bäst in show, berättar funktionären Rita Hillring.

Inga resultat registrerades utan det var som ett träningsläger för valpar och ovana utställningshundar. 

– Det är 21:a året utställningen hålls den 1 maj i Mariebergsskogen och lockade av tradition ekipage från hela Värmland, men även mer långväga. Domarna tittar på hundens exteriör i enskild bedömning och sedan utifrån ras, motsatt kön och slutligen bäst in show, berättar funktionären Rita Hillring.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.