2016-04-28 14:15

2016-04-28 14:15

KD väljer Karlstad igen

POLITIK

Kristdemokraterna återvänder till Karlstad för sina kommundagar nästa år. Kommundagarna arrangeras 7 - 8 april 2017 och besöks av omkring 900 kristdemokrater från olika delar av landet.

– Det är andra gången på relativt kort tid som Kristdemokraterna i Värmland får uppdraget att arrangera ett stort nationellt arrangemang. Detta visar på att vi har en bra organisation och en stark kristdemokratisk rörelse i Värmland, säger Elisabeth Kihlström, distriktsordförande för partiet i Värmland.

Även Mattias Nord, vd för Visit Karlstad AB, gläds åt beskedet:

– Vi är glada och stolta över att Kristdemokraterna väljer att komma tillbaka till Karlstad och Karlstad CCC. Det visar att KD är nöjda med rikstinget som hölls hos oss 2013 och återkommande gäster är det bästa vi vet, säger han.

– Det är andra gången på relativt kort tid som Kristdemokraterna i Värmland får uppdraget att arrangera ett stort nationellt arrangemang. Detta visar på att vi har en bra organisation och en stark kristdemokratisk rörelse i Värmland, säger Elisabeth Kihlström, distriktsordförande för partiet i Värmland.

Även Mattias Nord, vd för Visit Karlstad AB, gläds åt beskedet:

– Vi är glada och stolta över att Kristdemokraterna väljer att komma tillbaka till Karlstad och Karlstad CCC. Det visar att KD är nöjda med rikstinget som hölls hos oss 2013 och återkommande gäster är det bästa vi vet, säger han.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.