2016-04-26 06:00

2016-04-26 06:00

Malin ny chef efter Stefan

HALLÅ DÄR...

Malin Wijkström, säljare på NWT, tar från och med den 1 maj tar över efter Stefan Bäckman som försäljningschef på NWT, när han går vidare till nya utmaningar.

Hur känns det?

– Det känns jättekul, verkligen. Spännande och utmanande.

Hur länge har du jobbat som annonssäljare på NWT?

– Sedan 2014. Innan dess har jag bland annat jobbat med försäljning och marknadsföring hos Lokaldelen, liksom i butik. Jag brinner verkligen för försäljning och älskar att jobba med det. Jag har också erfarenhet inom ledarskap och coachning, kompetenser jag kommer att få stor nytta av i min nya roll. Jag trivs väldigt bra i det elementet.

Vad har du för planer och visioner kring din nya tjänst?

– Åh, jag har massor av planer och visioner! Men om man ska tratta ner det lite så handlar det mycket om att verkligen trycka på försäljningsdelen, där behöver vi bli bättre. Jag vill grotta ner mig ordentligt och satsa på utbildningar; både för ny och gammal personal. Marknaden har under flera år genomgått, och genomgår fortsatt, en stor förändring mot det digitala. Där måste vi utveckla, för det finns så himla mycket mer för våra kunder att välja på inom den digitala världen. Nwt.se är en del i det, men utvecklingsmöjligheterna är också så mycket större än så.

Hur stor personal kommer du att basa över på säljavdelningen?

– Vi är totalt åtta i dag, både sådana som är ganska nya och sådana som har jobbat inom NWT länge. Vi gör mycket bra, men vi kan bli bättre. Som sagt måste vi fokusera mycket mer på just försäljningsdelen.

Lycka till i din nya roll!

– Tack så mycket.

Hur känns det?

– Det känns jättekul, verkligen. Spännande och utmanande.

Hur länge har du jobbat som annonssäljare på NWT?

– Sedan 2014. Innan dess har jag bland annat jobbat med försäljning och marknadsföring hos Lokaldelen, liksom i butik. Jag brinner verkligen för försäljning och älskar att jobba med det. Jag har också erfarenhet inom ledarskap och coachning, kompetenser jag kommer att få stor nytta av i min nya roll. Jag trivs väldigt bra i det elementet.

Vad har du för planer och visioner kring din nya tjänst?

– Åh, jag har massor av planer och visioner! Men om man ska tratta ner det lite så handlar det mycket om att verkligen trycka på försäljningsdelen, där behöver vi bli bättre. Jag vill grotta ner mig ordentligt och satsa på utbildningar; både för ny och gammal personal. Marknaden har under flera år genomgått, och genomgår fortsatt, en stor förändring mot det digitala. Där måste vi utveckla, för det finns så himla mycket mer för våra kunder att välja på inom den digitala världen. Nwt.se är en del i det, men utvecklingsmöjligheterna är också så mycket större än så.

Hur stor personal kommer du att basa över på säljavdelningen?

– Vi är totalt åtta i dag, både sådana som är ganska nya och sådana som har jobbat inom NWT länge. Vi gör mycket bra, men vi kan bli bättre. Som sagt måste vi fokusera mycket mer på just försäljningsdelen.

Lycka till i din nya roll!

– Tack så mycket.