2016-04-18 20:31

2016-04-18 20:31

Har fått sitt pris

KARLSTAD: Årets cancersjuksköterska

Monica Carlsson, som arbetar som verksamhetsutvecklare vid onkologikliniken på Centralsjukhuset i Karlstad, har, som NWT tidigare berättat, utsetts till Årets cancersjuksköterska 2016.

Priset utses av styrelsen Sjuksköterskor i cancervård och juryn var enig om vem som skulle få utmärkelsen. Nomineringen hade skickats in av Maria Larsson, docent i omvårdnad, Karlstads universitet, och Marinette Moberg, verksamhetschef onkologikliniken, Karlstad. Monica Carlsson får priset bland annat för sitt engagemang, patientfokus och för sitt utvecklingsarbete.

Priset utses av styrelsen Sjuksköterskor i cancervård och juryn var enig om vem som skulle få utmärkelsen. Nomineringen hade skickats in av Maria Larsson, docent i omvårdnad, Karlstads universitet, och Marinette Moberg, verksamhetschef onkologikliniken, Karlstad. Monica Carlsson får priset bland annat för sitt engagemang, patientfokus och för sitt utvecklingsarbete.