2016-04-17 17:51

2016-04-17 17:51

Katolska kyrkan utsatt för ny attack

KARLSTAD: Vandalisering på kyrkofastighet

Under helgen utsattes den fastighet som innehas av Vår Fru av Rosenkransens katolska församling i Karlstad för en ny vandalisering.

Denna gång har det kastats någon form av färg på fönstren där det tidigare var en butik.

Katolska församlingen har flera gånger sedan i höstas utsatts för olika former av attentat, bland annat har bilrutor slagits sönder och kyrkans portar har utsatts för en färgattack liknande den som skedde under helgen.

Denna gång har det kastats någon form av färg på fönstren där det tidigare var en butik.

Katolska församlingen har flera gånger sedan i höstas utsatts för olika former av attentat, bland annat har bilrutor slagits sönder och kyrkans portar har utsatts för en färgattack liknande den som skedde under helgen.