2016-04-05 14:34

2016-04-05 14:34

Nekas välja fängelse

KARLSTAD

I vintras dömdes en 58-årig man från Karlstad till fyra år i fängelse för grovt narkotikabrott.

Nu har han lämnat in ett önskemål om att få avtjäna sitt straff antingen i Gävle, Skänninge eller Österåker men det får han inte. Kriminalvården litar inte på honom och har därför bestämt att strafftiden ska tillbringas på den betydligt säkrare anstalten Hall.

Nu har han lämnat in ett önskemål om att få avtjäna sitt straff antingen i Gävle, Skänninge eller Österåker men det får han inte. Kriminalvården litar inte på honom och har därför bestämt att strafftiden ska tillbringas på den betydligt säkrare anstalten Hall.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.