2016-04-04 09:11

2016-04-04 09:32

Kommunbil i krock

KARLSTAD

(UPPDATERAD) En trafikolycka med flera fordon inträffade på Östra infarten i höjd med Talludden vid 09-tiden på måndagen.

Det var två personbilar, varav en tillhörande Karlstads kommun, som kört in i varandra.

– Två personer fick följa med till sjukhuset, men det ska inte ha varit allvarliga skador. Alla inblandade var ute ur bilarna när vi kom till platsen, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Enligt de första uppgifterna ska även en buss varit inblandad i kollisionen, men bussen lyckades undvika själva krocken.

Det var två personbilar, varav en tillhörande Karlstads kommun, som kört in i varandra.

– Två personer fick följa med till sjukhuset, men det ska inte ha varit allvarliga skador. Alla inblandade var ute ur bilarna när vi kom till platsen, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap på räddningstjänsten i Karlstad.

Enligt de första uppgifterna ska även en buss varit inblandad i kollisionen, men bussen lyckades undvika själva krocken.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.