2016-03-29 14:13

2016-03-30 09:37

Idol-Jennie deltagare i årets Biggest Loser

VÅLBERG/STOCKHOLM: "Jag kan verkligen utlova bra tv!"

Hon blev känd för såväl svenskar som värmlänningar som artist i TV4-programmet Idol.
Nu får tittarna lära känna Vålbergstjejen Jennie Thellberg, 20, i årets upplaga av Biggest Loser.
– Det var väldigt intensivt, men också väldigt roligt. Jag kan verkligen utlova bra tv!

Artisten Jennie Thellberg deltog i Idol hösten 2014. Sedan dess har hon fortsatt med musikkarriären och flyttade nyligen till Stockholm. Men inom kort dyker hon återigen upp i tv-rutan, som en av deltagarna i årets Biggest Loser som startar i Sjuan den 11 april.

Hur känns det?

– Det känns nervöst, men samtidigt är jag ju van vid bubblan, säger Jennie Thellberg och skrattar.

Vad kan du berätta om din medverkan?

– Det var väldigt intensivt! Man får sluta med allt, jag fick till och med sluta att snusa. Det var långa dagar, roliga tävlingar och väldigt äkta känslor. Jag är övertygad om att det blir den bästa säsongen någonsin.

– Jag tror att vi kommer att slå tittarrekord!

Jennie Thellberg får givetvis inte berätta om hur det gått för henne, hon vill heller inte avslöja om det var många intriger bakom kulisserna:

– Det får ni se!

Hur kom det sig att du anmälde dig till programmet?

– Det var min bror som uppmanade mig, han trodde verkligen att jag skulle komma med. Jag skickade ett mail där jag typ skrev: ”ni behöver mig, jag behöver er” och sedan tänkte jag inte så mycket mer på det.

Tävlar med Idol-kompis

Det skulle visa sig att Jennie uppgett ett svenskt mobilnummer, medan hon i själva verket befann sig i London där enbart ett engelskt nummer fungerade.

– Till slut fick de tag på min mamma, som satt på toaletten när de ringde. Hon svarade och sa: ”vänta lite, jag ska bara dra upp byxorna”, haha.

I årets säsong tävlar nämligen deltagarna i par. Jennie hade anmält sig själv och sin mamma, men mamman kom inte med.

I stället tävlar Jennie med 26-åriga Sandra Wikström från Mora, som hon lärde känna under Idol-tiden:

– Vi är bekanta från den tiden och jobbar ju båda med musik.

Satsar på musiken

För Jennie ser även sin medverkan i Biggest Loser som en språngbräda för den framtida artistkarriären.

– Jag vore dum om jag inte tog chansen att rida på den här vågen. Det är ju en win-win situation för min del, jag får synas och höras och får samtidigt fokusera på att gå ner i vikt.

I dag arbetar Jennie som pastakock på en känd restaurangkedja i Stockholm, men arbetar samtidigt med sin musik.

– I slutet av månaden ska jag börja skriva med en rutinerad låtskrivare, det ska bli jättekul!

Artisten Jennie Thellberg deltog i Idol hösten 2014. Sedan dess har hon fortsatt med musikkarriären och flyttade nyligen till Stockholm. Men inom kort dyker hon återigen upp i tv-rutan, som en av deltagarna i årets Biggest Loser som startar i Sjuan den 11 april.

Hur känns det?

– Det känns nervöst, men samtidigt är jag ju van vid bubblan, säger Jennie Thellberg och skrattar.

Vad kan du berätta om din medverkan?

– Det var väldigt intensivt! Man får sluta med allt, jag fick till och med sluta att snusa. Det var långa dagar, roliga tävlingar och väldigt äkta känslor. Jag är övertygad om att det blir den bästa säsongen någonsin.

– Jag tror att vi kommer att slå tittarrekord!

Jennie Thellberg får givetvis inte berätta om hur det gått för henne, hon vill heller inte avslöja om det var många intriger bakom kulisserna:

– Det får ni se!

Hur kom det sig att du anmälde dig till programmet?

– Det var min bror som uppmanade mig, han trodde verkligen att jag skulle komma med. Jag skickade ett mail där jag typ skrev: ”ni behöver mig, jag behöver er” och sedan tänkte jag inte så mycket mer på det.

Tävlar med Idol-kompis

Det skulle visa sig att Jennie uppgett ett svenskt mobilnummer, medan hon i själva verket befann sig i London där enbart ett engelskt nummer fungerade.

– Till slut fick de tag på min mamma, som satt på toaletten när de ringde. Hon svarade och sa: ”vänta lite, jag ska bara dra upp byxorna”, haha.

I årets säsong tävlar nämligen deltagarna i par. Jennie hade anmält sig själv och sin mamma, men mamman kom inte med.

I stället tävlar Jennie med 26-åriga Sandra Wikström från Mora, som hon lärde känna under Idol-tiden:

– Vi är bekanta från den tiden och jobbar ju båda med musik.

Satsar på musiken

För Jennie ser även sin medverkan i Biggest Loser som en språngbräda för den framtida artistkarriären.

– Jag vore dum om jag inte tog chansen att rida på den här vågen. Det är ju en win-win situation för min del, jag får synas och höras och får samtidigt fokusera på att gå ner i vikt.

I dag arbetar Jennie som pastakock på en känd restaurangkedja i Stockholm, men arbetar samtidigt med sin musik.

– I slutet av månaden ska jag börja skriva med en rutinerad låtskrivare, det ska bli jättekul!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.