2016-03-20 14:17

2016-03-20 14:17

Springnota slutade med strupgrepp

KARLSTAD

Ett grabbgäng i 20-årsåldern hoppade vid 13-tiden på lördagen in i en taxi i centrala Karlstad och bad om att bli körda till Sundsta idrottshus.

De kom överens med taxichauffören om ett fast pris.

Väl framme ska killarna ha lämnat taxin utan att betala, varför chauffören sprang efter. En av killarna hade hamnat efter sina kompisar, och taxichauffören ska ha kommit i kapp honom, tagit hans betalkort och motat med honom till bilen. Där ska killen, under hot om våld, ha tvingats slå in sin kod. Enligt polisanmälan ska det hela ha slutat med att taxichauffören tog strupgrepp på killen.

Taxichauffören är i anmälan inte utpekad med namn och det finns ingen misstänkt.

De kom överens med taxichauffören om ett fast pris.

Väl framme ska killarna ha lämnat taxin utan att betala, varför chauffören sprang efter. En av killarna hade hamnat efter sina kompisar, och taxichauffören ska ha kommit i kapp honom, tagit hans betalkort och motat med honom till bilen. Där ska killen, under hot om våld, ha tvingats slå in sin kod. Enligt polisanmälan ska det hela ha slutat med att taxichauffören tog strupgrepp på killen.

Taxichauffören är i anmälan inte utpekad med namn och det finns ingen misstänkt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.