2016-03-19 00:10

2016-03-19 00:10

Bubbel, prat och nya kontakter

KARLSTAD: Mingel på Näringslivsgalan 100 grader Karlstad

Efter en tidig dag med föreläsningar från 7.00 med frukost till kvällens galamiddag med vinnare i nio kategorier minglade närmare 500 personer ur Karlstads med kranskommuners näringsliv med politiker och andra gäster under fredagen.

Kvällens vinnare

Årets Sola: Marie Niljung, för sitt arbete med den ideella organisationen Suicide Zero som verkar för att förhindra självmord.

Guldvargen: Marcus Sjögren, för lanseringen av John Moose debutalbum ”An album from the deep wild forest”.

Karlstads kommuns kulturstipendium till Gustaf Frödings minne: Dansaren och koreografen Ia Pettersson och jazzsångerskan Isabella Lundgren

Karlstads kommuns förtjänstmedalj: Lars Lerin, som med sin konst, författarskap, konsthall och person sprider en positiv bild av Karlstad.

Nordea Step up award: Lecab, en koncern under ständig utveckling som år efter år visar ökad tillväxt och lönsamhet.

Årets företagare i Karlstad Business Region: Löfberg AB, för kunnande, timing, stark vilja och mod att hålla en god lönsamhet och hållbart arbete under många år.

Årets mötesplats: Tandhygienistdagarna 2015, för att två gånger ha lyckats locka et stort, nationellt möte till Karlstad.

Årets affär: Valmet AB, för att de med nya flexibla hybridmaskinen Advantage NTT visat att värmländsk innovation och miljötänk är att räkna med globalt.

Kewab Idrottspris: Karlstad bandy, för att de genom sina ledare Tommie Larsson och Thomas Österdahl visat ett enormt engagemang och medmänsklighet till att alla ungdomar ska känna tillhörighet.