2016-03-15 15:44

2016-03-15 15:44

Körde mc med 2,54 promille

EDSVALLA

En vanlig måndag i våras kom en polispatrull i kapp en motorcyklist på genomfartsgatan i Edsvalla.

Mc-föraren körde så vingligt att en mötande linjebuss tvingades stanna. Det visade sig att föraren, en 53-årig man från Charlottenberg var kraftigt berusad, han hade 2,54 promille alkohol i blodet. Enligt Systembolagets hemsida har man då svårt att stå upprätt och man drabbas av dubbelseende. Man kan till och med ha svårt att uppfatta vad som händer omkring en. 53-åringen, som tidigare har suttit i fängelse för samma brott har nu dömts till ytterligare två månaders fängelse. Mannen har sedan tidigare inget körkort.

Mc-föraren körde så vingligt att en mötande linjebuss tvingades stanna. Det visade sig att föraren, en 53-årig man från Charlottenberg var kraftigt berusad, han hade 2,54 promille alkohol i blodet. Enligt Systembolagets hemsida har man då svårt att stå upprätt och man drabbas av dubbelseende. Man kan till och med ha svårt att uppfatta vad som händer omkring en. 53-åringen, som tidigare har suttit i fängelse för samma brott har nu dömts till ytterligare två månaders fängelse. Mannen har sedan tidigare inget körkort.