2016-03-15 15:59

2016-03-15 15:59

Blöt hockeykväll slutade inför domstol

KARLSTAD

En 22-åring från en mindre ort i Småland döms som skyldig till misshandel till villkorlig dom och samhällstjänst.

Brottet begick under inflytande av alldeles för mycket öl i samband med att Färjestad tog emot HV 71 i Löfbergs arena. 22-åringen var på den tiden ihop med en man från Karlstad och det var han och en gemensam kvinnlig bekant som blev utsatta för flera minuter långa strypgrepp och även bett. HV 71 vann med 3-2 och det var när pojkvännen gratulerade till segern som det brakade loss. Innan misshandeln slog 22-åringen också sönder en dator för den numera före detta pojkvännen.

Brottet begick under inflytande av alldeles för mycket öl i samband med att Färjestad tog emot HV 71 i Löfbergs arena. 22-åringen var på den tiden ihop med en man från Karlstad och det var han och en gemensam kvinnlig bekant som blev utsatta för flera minuter långa strypgrepp och även bett. HV 71 vann med 3-2 och det var när pojkvännen gratulerade till segern som det brakade loss. Innan misshandeln slog 22-åringen också sönder en dator för den numera före detta pojkvännen.