2016-03-10 11:59

2016-03-10 11:59

Riksdagsledamot är ny bloggare på nwt.se

VÄRMLAND

Christian Holm Barenfeld, värmländsk riksdagsledamot för Moderaterna, har nu börjat blogga på nwt.se.

– Jag har bloggat under många år. Det är ett sätt att nå ut med budskap och reflektioner och en kanal för att nå ut till värmlänningarna. nwt.se är en bra och välbesökt nyhetssajt så det är självklart jättetrevligt att få blogga där, säger Christian Holm Barenfeld.

Vad hoppas du att få ut av ditt bloggande?

– Jag tycker att det är viktigt att värmlänningarna, och givetvis även andra intresserade, har möjlighet att följa de förtroendevalda som företräder Värmland. Jag försöker vara så aktiv jag kan inom sociala medier. Generellt bör förtroendevalda politiker vara på plats där människor rör sig.

Vad tror du bloggen kommer att ge dina läsare?

– Förhoppningsvis en bra inblick i min vardag som riksdagsledamot och en möjlighet att få information vad jag gör och varför.

En inte helt orimlig gissning är nog att det blir en del politik i bloggen - men kommer du att skriva om något annat också?

– Det blir också en del inlägg med mer privata och personliga reflektioner. Förhoppningsvis inlägg som ger en bra bild om vem jag är och vad jag sysslar med helt enkelt.

Berätta något om dig som inte så många vet!

– Vet inte om jag är så spännande och hemlighetsfull haha, men jag har enligt många ett extremt minne gällande siffror och visst glömmer jag sällan siffror och datum. Lite mer udda är möjligen att jag vid ett tillfälle för några år sedan greps av KGB i Vitryssland, vilket möjligen är lite ovanligt. I alla fall om man inte är lokal frihetsförsvarare.

Du hittar Christians blogg här.

– Jag har bloggat under många år. Det är ett sätt att nå ut med budskap och reflektioner och en kanal för att nå ut till värmlänningarna. nwt.se är en bra och välbesökt nyhetssajt så det är självklart jättetrevligt att få blogga där, säger Christian Holm Barenfeld.

Vad hoppas du att få ut av ditt bloggande?

– Jag tycker att det är viktigt att värmlänningarna, och givetvis även andra intresserade, har möjlighet att följa de förtroendevalda som företräder Värmland. Jag försöker vara så aktiv jag kan inom sociala medier. Generellt bör förtroendevalda politiker vara på plats där människor rör sig.

Vad tror du bloggen kommer att ge dina läsare?

– Förhoppningsvis en bra inblick i min vardag som riksdagsledamot och en möjlighet att få information vad jag gör och varför.

En inte helt orimlig gissning är nog att det blir en del politik i bloggen - men kommer du att skriva om något annat också?

– Det blir också en del inlägg med mer privata och personliga reflektioner. Förhoppningsvis inlägg som ger en bra bild om vem jag är och vad jag sysslar med helt enkelt.

Berätta något om dig som inte så många vet!

– Vet inte om jag är så spännande och hemlighetsfull haha, men jag har enligt många ett extremt minne gällande siffror och visst glömmer jag sällan siffror och datum. Lite mer udda är möjligen att jag vid ett tillfälle för några år sedan greps av KGB i Vitryssland, vilket möjligen är lite ovanligt. I alla fall om man inte är lokal frihetsförsvarare.

Du hittar Christians blogg här.

  • Magnus Östlund

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.