2016-03-09 14:22

2016-03-09 21:49

Polis dömd för trafikbrott

KARLSTAD

När det kom larm om rån på Bingopalatset i Karlstad ryckte även civilspanarna ut.

I vanliga fall brukar de inte behöva vara först på plats – men den här gången fick de med kort varsel veta att det var bråttom.

Därför måste han sätta fast ett blåljus på taket. Det var när polisen letade efter blåljuset som han plötsligt krockade med bilen framför som i sin tur körde in i nästa bil. Polisen åtalades för brott mot trafikförordningen och döms också för det. Däremot frias han för vårdslöshet i trafik. Polisen ska betala 2 000 kronor i böter.

 

I vanliga fall brukar de inte behöva vara först på plats – men den här gången fick de med kort varsel veta att det var bråttom.

Därför måste han sätta fast ett blåljus på taket. Det var när polisen letade efter blåljuset som han plötsligt krockade med bilen framför som i sin tur körde in i nästa bil. Polisen åtalades för brott mot trafikförordningen och döms också för det. Däremot frias han för vårdslöshet i trafik. Polisen ska betala 2 000 kronor i böter.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.