2016-03-04 14:14

2016-03-04 15:27

Flinka tjuvar härjar på uteställen

KARLSTAD

Två kvinnor har anmält att de blivit bestulna när de varit ute och roat sig i Karlstad.

En kvinna som var på Tempel i lördags upptäckte plötsligt att hennes handväska var öppen och att plånboken med körkort och olika betalkort var borta.

En kvinna som besökte Nöjesfabriken i fredags blev också bestulen. Hon hade sin mobiltelefon i en framficka – men märkte ändå inte att någon tog den. Plötsligt var den bara borta. Båda tjejerna är i 20-årsåldern.

En kvinna som var på Tempel i lördags upptäckte plötsligt att hennes handväska var öppen och att plånboken med körkort och olika betalkort var borta.

En kvinna som besökte Nöjesfabriken i fredags blev också bestulen. Hon hade sin mobiltelefon i en framficka – men märkte ändå inte att någon tog den. Plötsligt var den bara borta. Båda tjejerna är i 20-årsåldern.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.