2016-03-03 11:10

2016-03-03 12:41

Bärgningen påbörjad efter dödsolycka

KARLSTAD

På torsdagen inleddes bärgningsarbetet efter den bil som sjönk i samband med dödsolyckan på Mariebergsviken.

Olyckan inträffade vid 16.30-tiden på tisdagen då bilen av ännu okänd anledning körde ut på Mariebergsvikens is och sedan sjönk vid udden på Orrholmen. En 70-årig man omkom.

På torsdagen inledde Räddningstjänsten bärgningsarbetet. Bilen ligger på cirka 3 meters djup och inledningsvis ska man göra försök att vända på den innan den kan dras upp och sedan transporteras cirka 250-300 meter in till land på Orrholmssidan.

Räddningstjänsten höll strax före klockan 11 på att slå sönder isen i området där bilen gick igenom för att underlätta bärgningen.

 

 

 

Olyckan inträffade vid 16.30-tiden på tisdagen då bilen av ännu okänd anledning körde ut på Mariebergsvikens is och sedan sjönk vid udden på Orrholmen. En 70-årig man omkom.

På torsdagen inledde Räddningstjänsten bärgningsarbetet. Bilen ligger på cirka 3 meters djup och inledningsvis ska man göra försök att vända på den innan den kan dras upp och sedan transporteras cirka 250-300 meter in till land på Orrholmssidan.

Räddningstjänsten höll strax före klockan 11 på att slå sönder isen i området där bilen gick igenom för att underlätta bärgningen.

 

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.