2016-02-23 12:48

2016-02-23 12:48

Filip driver en av Värmlands största bloggar

KARLSTAD: Satsar på Sverige-toppen

Filip Moberg, 20 år, från Karlstad har nu återupptagit karriären som bloggare efter ett halvårs paus. Han har nu har uppåt 60 000 läsare varje dag och är en av Värmlands största bloggare.

Varför vill så många läsa din blogg?

– Ja, det är nästan så jag undrar själv. Jag har ingen aning om var alla läsare kommer från. Jag skriver ju en personlig blogg om mitt liv och kanske tycker folk att jag är rolig och vill läsa mina tips och råd om livet i stort.

Vem är Filip Moberg?

– Jag är från Karlstad, är homosexuell, jobbar i receptionen på Nöjesfabriken i Karlstad och älskar att festa. Förutom det lägger allt fokus jag kan på bloggen.

Vilka läser din blogg?

– 83 procent av alla som läser är tjejer och de flesta är mellan 16 och 23 år gamla.

Har du något mål med bloggandet?

– Ja, absolut! Mitt mål är att bli en av Sveriges största bloggare och jag kommer att flytta till Stockholm framöver för att lyckas med det. Redan i dag har jag många möten med sponsorer och så i Stockholm, så jag åker dit en hel del.

Hur mycket tid lägger du på bloggandet?

– På söndagar är det tre, fyra timmar då jag planerar för veckan. Andra dagar omkring två timmar varje dag. Jag har också Instagram och Snapchat som jag uppdaterar hela tiden.

Varför vill så många läsa din blogg?

– Ja, det är nästan så jag undrar själv. Jag har ingen aning om var alla läsare kommer från. Jag skriver ju en personlig blogg om mitt liv och kanske tycker folk att jag är rolig och vill läsa mina tips och råd om livet i stort.

Vem är Filip Moberg?

– Jag är från Karlstad, är homosexuell, jobbar i receptionen på Nöjesfabriken i Karlstad och älskar att festa. Förutom det lägger allt fokus jag kan på bloggen.

Vilka läser din blogg?

– 83 procent av alla som läser är tjejer och de flesta är mellan 16 och 23 år gamla.

Har du något mål med bloggandet?

– Ja, absolut! Mitt mål är att bli en av Sveriges största bloggare och jag kommer att flytta till Stockholm framöver för att lyckas med det. Redan i dag har jag många möten med sponsorer och så i Stockholm, så jag åker dit en hel del.

Hur mycket tid lägger du på bloggandet?

– På söndagar är det tre, fyra timmar då jag planerar för veckan. Andra dagar omkring två timmar varje dag. Jag har också Instagram och Snapchat som jag uppdaterar hela tiden.