2016-02-16 15:27

2016-02-16 15:27

Sjukhustjuv begärs häktad

KARLSTAD

I söndags eftermiddag greps två män på bar gärning inne på en tom och låst vårdavdelning på Centralsjukhuset i Karlstad.

Där hade de brutit upp skåp och ur dessa tagit både pumpar och kanyler. Den ene släpptes snart medan den andre, en 49-åring, anhölls av åklagare som nu också begärt honom häktad. 49-åringen är skriven på ett gruppboende i närheten av sjukhuset. De senaste veckorna har det vid flera tillfällen gjorts inbrott på Centralsjukhuset och 49-åringen är nu misstänkt för allihop.

Där hade de brutit upp skåp och ur dessa tagit både pumpar och kanyler. Den ene släpptes snart medan den andre, en 49-åring, anhölls av åklagare som nu också begärt honom häktad. 49-åringen är skriven på ett gruppboende i närheten av sjukhuset. De senaste veckorna har det vid flera tillfällen gjorts inbrott på Centralsjukhuset och 49-åringen är nu misstänkt för allihop.