2016-02-14 19:17

2016-02-14 19:33

Trafikolycka på Karl IX:e

KARLSTAD

(UPPDATERAD) Det inträffade en trafikolycka i korsningen Karl IX:s gata och Våxnäsgatan på söndagskvällen. Det rådde begränsad framkomlighet vid olycksplatsen en kort tid efter olyckan.

Det är två bilar inblandade i olyckan.

– Det var en person i den ena bilen och tre i den andra. Alla var ur bilarna när vi kom och det var ingen som behövde uppsöka sjukhus, säger Magnus Lindqvist, räddningschef i beredskap på Räddningstjänsten i Karlstad.

 

Det är två bilar inblandade i olyckan.

– Det var en person i den ena bilen och tre i den andra. Alla var ur bilarna när vi kom och det var ingen som behövde uppsöka sjukhus, säger Magnus Lindqvist, räddningschef i beredskap på Räddningstjänsten i Karlstad.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.