2016-02-12 14:37

2016-02-12 14:37

Stort sug efter nya lägenheter

KARLSTAD

65 lägenheter som Peab ska bygga i bostadsrättsföreningen Kanoten i centrala Karlstad visades på torsdagskvällen på stadshotellet i Karlstad. Cirka 270 personer kom.

– Cirka 15 lägenheter är bokade hittills. Det är inte först till kvarn som gäller, lottning sker 16 februari om fler vill köpa samma lägenhet. På lördag hålls öppet hus klockan 10 – 13 för den som vill ställa närmare frågor, säger Kristoffer Kullberg på Fastighetsbyrån i Karlstad.

 

 

– Cirka 15 lägenheter är bokade hittills. Det är inte först till kvarn som gäller, lottning sker 16 februari om fler vill köpa samma lägenhet. På lördag hålls öppet hus klockan 10 – 13 för den som vill ställa närmare frågor, säger Kristoffer Kullberg på Fastighetsbyrån i Karlstad.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.