2016-01-30 15:32

2016-01-30 15:32

Stoppade bil med stöldgods – föraren anhållen

KARLSTAD

En 48-årig man anhölls under lördagen misstänkt för stöld, vårdslöshet i trafik och drograttfylleri.

Det var strax efter midnatt på lördagen som polisen stoppade en bil i centrala Karlstad då det i bilen fanns gods som misstänktes vara stulet. Den 48-årige föraren och ytterligare en man greps på plats efter ett kortare efterföljande.

– Det var ingen större dramatik, säger Bo Jansson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Även passageraren sitter anhållen misstänkt för stöld/häleri.

Det var strax efter midnatt på lördagen som polisen stoppade en bil i centrala Karlstad då det i bilen fanns gods som misstänktes vara stulet. Den 48-årige föraren och ytterligare en man greps på plats efter ett kortare efterföljande.

– Det var ingen större dramatik, säger Bo Jansson, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Även passageraren sitter anhållen misstänkt för stöld/häleri.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.