2016-01-20 08:44

2016-01-20 09:37

Personbil voltade på E18

KARLSTAD

En personbil voltade på onsdagsmorgonen på E18.

Olyckan inträffade 08.31 på onsdagsmorgonen.

Det var en personbil som voltade på E18 vid Rudsmotet.

Föraren – som ska ha varit ensam i bilen – ska dock ha tagit sig ur fordonet innan räddningstjänsten kom till platsen

Enligt SOS Alarm ska det ha varit mycket halt på platsen, och enligt polisen är det halt i framför allt stadens rondeller.

– Jag noterade också att det var halt på en del ställen. Tidigare dagar har det ju varit ganska kärvt, men i dag var det annorlunda. Jag vet inte om det har varit fuktigare i luften och att fukten nu lagt sig på vägbanorna. Det finns helt klart anledning att ta det lugnt i trafiken, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Det uppstod inga större störningar i trafiken i samband med olyckan.

Olyckan inträffade 08.31 på onsdagsmorgonen.

Det var en personbil som voltade på E18 vid Rudsmotet.

Föraren – som ska ha varit ensam i bilen – ska dock ha tagit sig ur fordonet innan räddningstjänsten kom till platsen

Enligt SOS Alarm ska det ha varit mycket halt på platsen, och enligt polisen är det halt i framför allt stadens rondeller.

– Jag noterade också att det var halt på en del ställen. Tidigare dagar har det ju varit ganska kärvt, men i dag var det annorlunda. Jag vet inte om det har varit fuktigare i luften och att fukten nu lagt sig på vägbanorna. Det finns helt klart anledning att ta det lugnt i trafiken, säger Magnus Lundqvist, räddningschef i beredskap.

Det uppstod inga större störningar i trafiken i samband med olyckan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.