2016-01-16 06:29

2016-01-16 06:34

Polis tvingades preja in påverkad förare i snödriva

Vid 00.27 natten till lördag påträffades ett fordon som framfördes i hög hastighet.

Polisen försöker vid Norrstrand i Karlstad stanna bilen för kontroll men trots att polispatrullen signalerat att bilen ska stanna så fortsätter föraren köra. Först vid Universitetsområdet i Karlstad fick patrullen stopp på bilen genom att preja in den i en snödriva. Den 45-årige föraren misstänks för drograttfylleri och vid polisens kontroll hittades gods i bilen som misstänks vara stulet. Även bilen misstänks vara stulen och togs därför i beslag.

Mannen som kört bilen greps och det gjorde även den 50-åriga kvinna som var med i bilen. Hon misstänks också för narkotikabrott då narkotika anträffades vid en kroppsvisitation. Båda anhölls efter förhör.

Polisen försöker vid Norrstrand i Karlstad stanna bilen för kontroll men trots att polispatrullen signalerat att bilen ska stanna så fortsätter föraren köra. Först vid Universitetsområdet i Karlstad fick patrullen stopp på bilen genom att preja in den i en snödriva. Den 45-årige föraren misstänks för drograttfylleri och vid polisens kontroll hittades gods i bilen som misstänks vara stulet. Även bilen misstänks vara stulen och togs därför i beslag.

Mannen som kört bilen greps och det gjorde även den 50-åriga kvinna som var med i bilen. Hon misstänks också för narkotikabrott då narkotika anträffades vid en kroppsvisitation. Båda anhölls efter förhör.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.