2016-01-14 16:30

2016-01-14 16:30

FBK vill starta supporterkafé

KARLSTAD

Färjestad BK ansöker hos Karlstads kommun att få servera alkohol i Löfbergs arenas föräldra- och ungdomskafé.

Den ligger i markplanet vid entrén till FBK center.

– Tanken är att skapa ett supporterkafé för medlemmarna i Wolfpack och Bryggeriet där de kan träffas och ha det trevligt före hemmamatcherna. Något sådant finns inte i dag och det är för dåligt med plats i restaurang Golden star, speciellt på lördagar, säger Örjan Lindgren, ansvarig för mat och dryck i arenan.

Verksamheten ska inte krocka med den ordinarie verksamheten i lokalen.

Den ligger i markplanet vid entrén till FBK center.

– Tanken är att skapa ett supporterkafé för medlemmarna i Wolfpack och Bryggeriet där de kan träffas och ha det trevligt före hemmamatcherna. Något sådant finns inte i dag och det är för dåligt med plats i restaurang Golden star, speciellt på lördagar, säger Örjan Lindgren, ansvarig för mat och dryck i arenan.

Verksamheten ska inte krocka med den ordinarie verksamheten i lokalen.