2015-12-16 18:17

2015-12-16 18:17

Vill skapa nya bostäder vid Steffensminne

KARLSTAD

När kommunen nu har dragit fram vatten och avlopp till Steffensminne norr om Karlstads centrum finns det nu förutsättningar att planlägga området för byggande av nya bostäder.

Därför beslutade teknik- och fastighetsnämnden att stadsbyggnadsnämnden ska göra en detaljplaneändring som tillåter komplettering av dagens villaområde och byggnation av flerbostadshus på ett område söder nuvarande bebyggelse.

Därför beslutade teknik- och fastighetsnämnden att stadsbyggnadsnämnden ska göra en detaljplaneändring som tillåter komplettering av dagens villaområde och byggnation av flerbostadshus på ett område söder nuvarande bebyggelse.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.