2015-12-16 14:27

2015-12-16 14:43

Störningar i tågtrafiken

KARLSTAD

Det kommer att vara stora störningar i tågtrafiken mellan Hallsberg och Katrineholm under resten av onsdagen.

Det är ett växelfel i Pålsboda som orsakar problemen. Även trafiken mot Karlstad och Göteborg kommer att påverkas med längre restider. Resenärer hänvisas till Trafikverkets hemsida trafikverket.se eller att kontakta sitt järnvägsföretag för ytterligare information.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Arvika, Brunsberg, Charlottenberg, Stockholm Central, Degerfors, Edane, Fagerås, Flemingsberg, Flen, Gårdsjö, Gnesta, Högboda, Hallsberg, Huddinge, Järna, Katrineholm C, Kristinehamn, Kil, Karlstad C, Välsviken, Lene, Lerot, Laxå, Mölnbo, Ottebol, Skövde C, Stockholm Södra, Södertälje Syd, Töreboda, Väse, Vingåker, Årstaberg, Ås, Åmotfors, Älvsjö

För mer information se trafikverket.se

 

Det är ett växelfel i Pålsboda som orsakar problemen. Även trafiken mot Karlstad och Göteborg kommer att påverkas med längre restider. Resenärer hänvisas till Trafikverkets hemsida trafikverket.se eller att kontakta sitt järnvägsföretag för ytterligare information.

Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Arvika, Brunsberg, Charlottenberg, Stockholm Central, Degerfors, Edane, Fagerås, Flemingsberg, Flen, Gårdsjö, Gnesta, Högboda, Hallsberg, Huddinge, Järna, Katrineholm C, Kristinehamn, Kil, Karlstad C, Välsviken, Lene, Lerot, Laxå, Mölnbo, Ottebol, Skövde C, Stockholm Södra, Södertälje Syd, Töreboda, Väse, Vingåker, Årstaberg, Ås, Åmotfors, Älvsjö

För mer information se trafikverket.se

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.