2015-12-16 15:56

2015-12-16 15:56

Ny filmvisning på Sundstabadet – för de yngre

KARLSTAD

Biljetterna till Sundstabadets Hajenvisning den 20 december sålde slut i rekordfart. Nu står det klart att det blir fler dive-in-bio-visningar.

Den 20 februari får nämligen de lite yngre besökarna chansen att ta del av familjefilmen Surf´s Up skriver Sundstabadet i ett pressmeddelande.

– Vi hade redan tidigt i processen en klar tanke om att även kunna bjuda våra besökare under 15 år på en lika rolig upplevelse som Hajen, säger Stephan Hammar, verksamhetschef på Sundstabadet. Därför känns det nu jättekul att kunna presentera del två av vårt dive-in-bio-koncept. 

Filmen Surf´s Up är tillåten för alla åldrar. Biljetterna, som släpps 16 december kl. 16.00, kostar 90 kronor styck oavsett ålder.

Den 20 februari får nämligen de lite yngre besökarna chansen att ta del av familjefilmen Surf´s Up skriver Sundstabadet i ett pressmeddelande.

– Vi hade redan tidigt i processen en klar tanke om att även kunna bjuda våra besökare under 15 år på en lika rolig upplevelse som Hajen, säger Stephan Hammar, verksamhetschef på Sundstabadet. Därför känns det nu jättekul att kunna presentera del två av vårt dive-in-bio-koncept. 

Filmen Surf´s Up är tillåten för alla åldrar. Biljetterna, som släpps 16 december kl. 16.00, kostar 90 kronor styck oavsett ålder.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.