2015-12-16 15:29

2015-12-16 15:29

Försökte tända eld på polisbil – får fängelse

KARLSTAD

29-åringen krossade en ruta på polisbilen, slängde in en flaska bensin och skulle precis tända på när han avbröts. Nu har han dömts för försök till grov skadegörelse.

Händelsen utspelade sig utanför polishuset i Karlstad den 13 november.

Mannen har tidigare dömts för brott vid flera tillfällen. Domen som Värmlands tingsrätt meddelade på onsdagen gäller även misshandel, skadegörelse och två fall av olaga hot. 29-åringen döms till fem månaders fängelse.

Händelsen utspelade sig utanför polishuset i Karlstad den 13 november.

Mannen har tidigare dömts för brott vid flera tillfällen. Domen som Värmlands tingsrätt meddelade på onsdagen gäller även misshandel, skadegörelse och två fall av olaga hot. 29-åringen döms till fem månaders fängelse.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.