2015-12-13 16:42

2015-12-13 16:42

Stal kontanter från butik

KARLSTAD

En stöld inträffade vid 16-tiden på lördagen i en klädbutik i Karlstad.

Två män lyckades då ta sig in till de inre lokalerna i butiken och stal därifrån kontanter ur en kassalåda.

Personalen upptäckte stölden när de skulle stänga. Männen fångades dock på en övervakningsfilm och därför har polisen ett bra signalement på dem. Det handlar om två män i 40-årsåldern. Hur mycket pengar de kom över är inte känt.

Två män lyckades då ta sig in till de inre lokalerna i butiken och stal därifrån kontanter ur en kassalåda.

Personalen upptäckte stölden när de skulle stänga. Männen fångades dock på en övervakningsfilm och därför har polisen ett bra signalement på dem. Det handlar om två män i 40-årsåldern. Hur mycket pengar de kom över är inte känt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.