2015-12-13 17:55

2015-12-13 17:55

Musikelever bjöd på vacker luciakonsert

KARLSTAD: Tillsammans med Wermland Opera

Det var fullsatt, stämningsfullt och mycket njutbart på Karlstad CCC då Norrstrandsskolans musikklasser tillsammans med Wermland Operas orkester bjöd på luciakonsert.

– Luciakonserten är en av årets höjdpunkter. Ett mycket uppskattat inslag där eleverna får göra en riktig föreställning tillsammans med professionella musiker, säger Alf Holmberg, ansvarig för Norrstrandsskolans musikelever.

Konserten gavs både lördag och söndag och publikintresset var stort.

Inledningsvis bjöds det på flera nummer från filmen Frost. Bland annat var Elin Werling och David Staxler solister under låten Let it go.

När ljuset sedan släcktes och lucia Hanna Brusgård skred in tillsammans med sitt månghövdade följe spred sig en mäktig och stämningsfull känsla i lokalen. Sankta Lucia följdes av bland annat Tärnans visa och den julanpassade och vackra varianten av Stad i ljus, kallad Sprid ditt ljus.

– Luciakonserten är en av årets höjdpunkter. Ett mycket uppskattat inslag där eleverna får göra en riktig föreställning tillsammans med professionella musiker, säger Alf Holmberg, ansvarig för Norrstrandsskolans musikelever.

Konserten gavs både lördag och söndag och publikintresset var stort.

Inledningsvis bjöds det på flera nummer från filmen Frost. Bland annat var Elin Werling och David Staxler solister under låten Let it go.

När ljuset sedan släcktes och lucia Hanna Brusgård skred in tillsammans med sitt månghövdade följe spred sig en mäktig och stämningsfull känsla i lokalen. Sankta Lucia följdes av bland annat Tärnans visa och den julanpassade och vackra varianten av Stad i ljus, kallad Sprid ditt ljus.