2015-12-02 13:29

2015-12-02 18:16

Vardagshjältar - fotboll med Multikulti

KARLSTAD

På onsdagen korades årets vardagshjältar. Priset till årets förening gick till fyra tjejer i Hertzöga BK för deras arbete med att få tjejer från hela världen att samlas och spela fotboll tillsammans.

"Multikulti har gjort det möjligt för tjejer från hela värden att förenas och spela fotboll i en mansfri miljö. Där kan alla tjejer mellan 9-13 år komma som de är och spela fotboll oavsett ekonomi, utrustning eller religion. Det är en trygg miljö att träna i och deltagarna får uppleva social gemenskap", det är motiveringen till årets pristagare Isabelle Johansson, Linnea Quist, Emma Scherrieble och Louise Johansson.


Öviga pristagare var:

Årets verksamhet: Herrhagsskolan, Vindens mellanstadium

Årets samverkan: Ungdomar för trygghet (Räddningstjänsten, Karlstadregionen)

Årets medarbetare: Katarina Gustavsson

"Multikulti har gjort det möjligt för tjejer från hela värden att förenas och spela fotboll i en mansfri miljö. Där kan alla tjejer mellan 9-13 år komma som de är och spela fotboll oavsett ekonomi, utrustning eller religion. Det är en trygg miljö att träna i och deltagarna får uppleva social gemenskap", det är motiveringen till årets pristagare Isabelle Johansson, Linnea Quist, Emma Scherrieble och Louise Johansson.


Öviga pristagare var:

Årets verksamhet: Herrhagsskolan, Vindens mellanstadium

Årets samverkan: Ungdomar för trygghet (Räddningstjänsten, Karlstadregionen)

Årets medarbetare: Katarina Gustavsson