2015-12-02 15:55

2015-12-02 16:39

Buss och bil i olycka på E18

KARLSTAD

En trafikolycka inträffade på onsdagseftermiddagen på E18 i höjd med avfarten till Randviken.

Larmet kom 15.49. Enligt de första uppgifterna handlar det om en buss och en personbil av pickup-modell som av oklar anledning kolliderat eller stött ihop.

– Men ingen på bussen ska ha blivit skadad och de i bilen ska ha kunnat ta sig ur fordonet på egen hand, säger Hans Berged, räddningschef i beredskap.

Trafiken flyter

Direkt efter olyckan ska det ha varit totalstopp i trafiken, men vid 16.30 flöt trafiken som vanligt igen i båda riktningarna.

– Ingen ska ha behövt föras till sjukhus och en ersättningsbuss till de 15 passagerare som var ombord på olycksbussen är nu på plats, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap till nwt.se vid 16.30.

– Vi håller på och avvecklar vår insats nu, men kommer att ha kvar ett fordon på platsen medan pickupen bärgas. Det är ju mitt på vattentäkten och vi vill säkerställa att ingenting läcker ut, säger Nils Weslien

 

 

Larmet kom 15.49. Enligt de första uppgifterna handlar det om en buss och en personbil av pickup-modell som av oklar anledning kolliderat eller stött ihop.

– Men ingen på bussen ska ha blivit skadad och de i bilen ska ha kunnat ta sig ur fordonet på egen hand, säger Hans Berged, räddningschef i beredskap.

Trafiken flyter

Direkt efter olyckan ska det ha varit totalstopp i trafiken, men vid 16.30 flöt trafiken som vanligt igen i båda riktningarna.

– Ingen ska ha behövt föras till sjukhus och en ersättningsbuss till de 15 passagerare som var ombord på olycksbussen är nu på plats, säger Nils Weslien, räddningschef i beredskap till nwt.se vid 16.30.

– Vi håller på och avvecklar vår insats nu, men kommer att ha kvar ett fordon på platsen medan pickupen bärgas. Det är ju mitt på vattentäkten och vi vill säkerställa att ingenting läcker ut, säger Nils Weslien

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.